Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

September's winners...


Ναι... ναι... το ξέρω ότι λίγο καθυστερήσαμε να ανακοινώσουμε τις νικήτριες της πρόκλησης Σεπτεμβρίου... αλλά λίγο αρρωστούλα εγώ τη μια φορά... λίγο τα πιτσιρίκια των φιλενάδων την άλλη... περνάνε οι μέρες τελικά! Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, μετά το  τέλος του κάθε μήνα και των προκλήσεων του, οι νικήτριες θα ανακοινώνονται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα.
Η διαδικασία επιλογής ήταν απίστευτα δύσκολη... οι συμμετοχές σας όλες εξαιρετικές κι εμπνευσμένες κι εμείς να προσπαθούμε να καταλήξουμε σε τρεις από αυτές... Ξέρετε τι δύσκολο είναι τελικά αυτό?... Μετά λοιπόν από πολλές επισκέψεις και ξανά επισκέψεις στα κυρίαρχα blogόσπιτα... να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε τις δημιουργίες σας και να παρατηρούμε την κάθε λεπτομέρεια που θα έδινε έστω και μισό πόντο προβάδισμα... καταλήξαμε στις παρακάτω δημιουργίες!  

1η νικήτρια η Κατερίνα Χερσονιωτάκη με την παρακάτω εξαιρετική συμμετοχή.... 


2η νικήτρια η Ιωάννα Puccarina με μια συμμετοχή πραγματικά υπέροχη...

  
3η νικήτρια η Ελευθερία Δραμιτινού  που η συμμετοχή της ήταν πραγματική....έμπνευση!

Δεν ξέφυγαν από τα μάτια μας οι πραγματικά αξιόλογες και πέρα για πέρα εξαιρετικές δημιουργίες των Μελένια, Μαρία Τσιλβίδου και Μαρία Τσιμιρίκα που η κάθε μια κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο χώρο, με υπέροχες δημιουργίες και άψογα εκτελεσμένες τεχνικές! 

Ιδιαίτερη επισύμανση θα θέλαμε να κάνουμε σε δυο πιο απλοϊκές αλλά γεμάτες ψυχή δημιουργίες. Η μια είναι της Γιώτας που με μηδενικά υλικά αλλά πολύ ψυχή, ευαισθησία κι αγάπη, δημιούργησε απλά επειδή το ήθελε και το είχε ανάγκη! Την ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.... γιατί αυτή είναι η σημασία του Scrapbooking κι αυτό είναι και το μήνυμα.... να δημιουργούμε γιατί μας εκφράζει και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα!  
Η άλλη συμμετοχή ανήκει στις αδερφές Μαρκέλλα & Δαμόκλεια που με την παιδική τους ψυχή, δημιούργησαν κι έπαιξαν μαζί μας!

Οι τρεις (3) πρώτες νικήτριες θα λάβετε στο e-mail σας μηνυματάκι με τον κωδικό που αντιστοιχεί στην κάθε μια σας, για το κουπόνι από το Enjoy Scrapping αξίας 50€ και που θα μπορέσετε να το εξαργυρώσετε με τις επόμενες αγορές σας από το κατάστημα! 

Σας ευχαριστούμε όλες πολύ!!! Συνεχίστε να δημιουργείτε απλά και μόνο γιατί σας έτσι σας αρέσει!!



5 σχόλια:

  1. Μπραβο στα κοριτσια! Συγχαρητηρια! Ηταν ολες πανεμορφες οι συνθεσεις! Πως να διαλεξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ!πολυ χαιρομαι!!!ευχαριστω κοριτσια...αν και δεν περιμενα πρωτια με τοσο ομορφες δημιουργιες!!!
    οντως πολυ ωραιες συμμετοχες!!!!συγχαρητηρια σε ολες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ σας ευχαριστώ και απο εδώ! Χοροπηδάω απο την χαρά μου χιχι Συγχαρητήρια σε όλους συμμετέχοντες και νικητές!!!Ήταν όλες οι συνθέσεις πραγματικά υπέροχες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κορίτσια! Πανέμορφες δημιουργίες! Happy Scrapping!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κορίτσια!!Υπέροχες δημιουργίες!!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή