Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

November-December Project challenge!


SIG & SAG Project challenge!

Έχουμε να σας ανακοινώσουμε εξαιρετικά νέα!!! Στα πλαίσια των νέων προκλήσεων που θέλουμε να σας δώσουμε για το μήνα Νοέμβριο, μας προέκυψε μια υπέροχη ιδέα συνεργασίας με ένα άλλο αγαπημένο χώρο προκλήσεων! Μιλάμε για το Srapbookers in Greece, με το οποίο αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια κοινή πρόκληση-project που μάλιστα θα παίζει και σε διπλό ταμπλό!!! Μπορείτε να συμμετέχετε σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς αφού σας δίνονται δυο δυνατότητες συμμετοχής, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε δηλαδή να συμμετέχετε και με τους δυο τρόπους ή με ένα από τους δυο! Όποιος είναι για σας πιο διασκεδαστικός!

Βασικό θέμα : ΦΙΛΙΑ
(ναι μπορεί να το έχετε ξαναδουλέψει ως θέμα... αλλά μη μου πείτε ότι είναι ένα θέμα που εξαντλείται ποτέ....!)

Τόσες όμορφες σχέσεις έχουν δημιουργηθεί κι είναι αιτία αυτό το χόμπι, τόσες υπέροχες ώρες έχετε περάσει δημιουργώντας με τις παρέες σας κι είναι σίγουρο πως άλλες τόσες, κι ακόμα περισσότερες θα ζήσετε στο μέλλον!Έτσι:
1. Δημιουργείστε μια σύνθεση βασισμένη σε αυτό το θέμα! Δεν υπάρχει περιορισμός σε
χρώματα και διάταξη αλλά πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν:
· ανάλογες φωτογραφίες 
· journaling
· διακοσμητικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Ή
2. Δημιουργείστε ένα μίνι άλμπουμ με θέμα τη Φιλία, όπως την ζείτε μέσα από το υπέροχη
αυτή ενασχόλησή σας με το Scrapbooking!

Διαλέξτε λοιπόν φωτογραφίες από δημιουργικές συναντήσεις, χαρτιά διακοσμητικά, αγαπημένα εργαλεία κι ό,τι άλλο θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο άλμπουμ σας, συγκεντρώστε τη μνήμη σας σε ατάκες και συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων (γιατί θέλουμε να γράψετε γι' αυτές στο άλμπουμ σας), σηκώστε τα μανίκια και βουτήξτε με τα μούτρα στη δημιουργία!

Η πρόκληση ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδος 23:00. (Δίνεται μεγάλο χρονικό περιθώριο, ακριβώς για να οργανώσετε ήρεμα το χρόνο σας και να καταφέρετε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα μίνι άλμπουμ με υπέροχες αναμνήσεις παρέα με φίλους). Οι συμμετοχές σας πρέπει να ανεβαίνουν τόσο στο Scrapbooking in Greece χρησιμοποιώντας το “SIG & SAG” ως tag για τη δημιουργία σας, αλλά και στο blog τους, όσο κι εδώ, στο Scrap And Grab και στην αντίστοιχη gallery (βατραχάκι)! Για τη δημιουργία του μίνι άλμπουμ θα χρειαστεί να ανεβάσετε μόνο μια κεντρική φωτογραφία του, στο Scrapbookers in Greece, αλλά σίγουρα θα δούμε τη συνολική σας δουλειά σε ανάλογη ανάρτηση στο blog σας! 

Νικητής θα υπάρξει και για τη σύνθεση και για το μίνι άλμπουμ και δωράκια θα δοθούν κι από το Scrapbookers in Greece αλλά κι από το Scrap And Grab.

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου