Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

November's SAG "Invitation" challenge!

τέθηκε από Παρασκευή  (όχι την ημέρα...)


Καλημέρα! Καλό μήνα! Συνεχίζουμε κι αυτό το μήνα με την πρόκληση-πρόσκληση, θέλοντας να παίξουμε, να σας προκαλέσουμε να κάνετε κάτι διαφορετικό... να αστειευτούμε μαζί σας! Βλέπουμε και ξέρουμε μέσα από τις δημιουργίες σας τι σας αρέσει περισσότερο να χρησιμοποιείται στα έργα σας, πιο είναι το στυλ σας (όπως εμείς το αντιλανβανόμαστε), ποιο υλικό δεν μπορείτε να αρνηθείτε σε καμία από τις συνθέσεις σας... κι εκεί ακριβώς θέλουμε να σας "τσιγκλίσουμε".  Οι καλεσμένες μας για το μήνα Νοέμβρη θα κληθούν να δημιουργήσουν κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις... όχι μην τρομάζετε... θέλουμε να έχει πλάκα... θέλουμε να διασκεδάσετε... να το δείτε από την άλλη του μεριά! Κι επειδή οι προϋποθέσεις διαφοροποιούνται από άτομο σε άτομο θα κάνουμε μια υποτιθέμενη ομαδοποιήση! Έτσι:  

καλούμε τις κυρίες του mixed media Μυρτώ Παναγιωτοπούλου και Νικολέττα  (ναι... παίζουμε και μεταξύ μας, το έχετε καταλάβει ε?...),
 να αποχωριστούν τα πινέλα, τα χρώματα, τις μάσκες και τα mediums και να δημιουργήσουν μια σύνθεση απόλυτα Simple and Clean. 
 
κι ό,τι ζητήσαμε από τις κυρίες του mixed media να μην χρησιμοποιήσουν ζητάμε από τις κυρίες του Simple and Clean  ...Maria Tsilvidou και Aliki Cavras
.....να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε στις συνθέσεις τους! Θέλουμε να πασαλείψετε τα χεράκια σας κορίτσια!!!

Από τις επόμενες δυο κυρίες που προσκαλούμε, ζητάμε να αποχωριστούν συγκεκριμένα υλικά και στοιχεία που τελευταία χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους! Κι αυτές είναι οι:

"Γκουρού"  Eleni Gratsia  από την οποία θέλουμε να μην χρησιμοποιήσει πουθενά στη δημιουργία της art journal, doodling ή κανενός είδους zentangle.. 
κι απο τη Melenia  ζητάμε να μη χρησιμοποιήσει καθόλου mist, πάστες, μάσκες και σκοινί! 

Λατρεύουμε όλα τα υλικά είτε είναι για συνθέσεις mixed media....είτε είναι για simple and clean.. δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το ότι αρέσουν και σε 'σας, αλλά θέλουμε να σας "πειράξουμε" αυτό το μήνα και να σας βγάλουμε ίσως λίγο έξω από τα νερά σας!  Τι λέτε?... Θα παίξετε μαζί μας?...Εμείς περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε τι θα φτιάξετε!!!! 

Η πρόκληση ισχύει μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδος 23:00

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you!



3 σχόλια:

  1. έχω πεθάνει στα γέλια! ΤΕΕΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ! ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ ακόμα το σκέφτομαι και γελάω!Φοβερή ιδέα!!
    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα μου αρεσε κορίτσια, και πιστεψε μου το δεξί χέρι έκανα 'ντα' στο αριστερο να μην κάνει doodling ... και καπάτι έφτιαξα μια ΔΙΠΛΗ σύνθεση με ΠΟΛΥ doodling ... θα την ανεβάσω όμως αυριο να την δείτε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή