Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

November's SAG sketch challenge!


Καλημέρα... καλημέρα! Καλό μήνα! Ο καιρός έχει αρχίσει σιγά σιγά να θυμίζει περισσότερο Χειμώνα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό τελικά! Παρ' όλα αυτά νομίζω πως έχουμε κι εμείς με τη σειρά μας, αρχίσει να αναζητούμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας και τελικά να δημιουργούμε με περισσότερη όρεξη από ότι θα μπορούσαμε ή θα θέλαμε το Καλοκαίρι!
Για το μήνα Νοέμβριο λοιπόν θέλουμε να σας "ιντριγκάρουμε" ακόμα περισσότερο, να σας δώσουμε ακόμα ένα ερέθισμα να ασχοληθείτε και να δημιουργήσετε! Προσοχή όμως... θέλουμε πραγματικά να το διασκεδάσετε! (Μας άρεσε με τις προκλήσεις του προηγούμενου μήνα, που καταλάβαμε ότι περάσατε καλά, είτε γιατί κανονίσατε να δημιουργήσετε με παρέα, είτε γιατί μπήκατε στη διαδικασία να δημιουργήσετε μετά από πολύ καιρό και σας άρεσε... είτε γιατί βρήκατε ξανά το παιδί μέσα σας!) 
Ο οδηγός με τον οποίο θέλουμε να παίξετε αυτό το μήνα είναι διπλός, αλλά όχι με τη μορφή της διπλής σύνθεσης! Είναι διπλός με τη μορφή του "μπρος-πίσω". Συνήθως δημιουργούμε κάθε φορά πάνω σε ένα χαρτί 30*30 που τις περισσότερες φορές έχει υπέροχα σχέδια κι από τις δυο πλευρές του και που αναγκαστικά η μια θυσιάζεται για χάρη της άλλης, προκειμένου να δημιουργήσουμε βασισμένες στη μια από τις δυο που μας ενέπνευσε!  Ή ακόμα κι αν σκεφτούμε ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε κάτι κι από την άλλη πλευρά, αυτό  τελικά δε γίνεται ποτέ!



  •  Με αυτό τον οδηγό, θέλουμε να δουλέψετε και στις δυο πλευρές του χαρτιού σας! 
  • Θέλουμε να εκμεταλλευτείτε ό,τι περισσεύει ή ό,τι θα περάσει από τη μια μεριά στην άλλη του χαρτιού σας -ενώ δημιουργείτε την πρώτη σας σύνθεση- χρησιμοποιώντας το για τη δημιουργία της άλλης. π.χ. στον οδηγό φαίνεται η λοξή κορδέλα ή η λωρίδα χαρτιού που διπλώνει στην πίσω μεριά.... αλλά θα μπορούσε να είναι ένα brand ή ένα eyelet... ο,τιδήποτε!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (αν όχι και τους δυο) ένα από τους δυο οδηγούς που δίνονται και να αφήσετε το δεύτερο να εξεληχθεί σύμφωνα με το τι πρέπει να εκμεταλλευτείτε γι' αυτόν!
  • Δεν είναι απαραίτητο το θέμα σας να είναι το ίδιο και στις δυο πλευρές!
Η πρόκληση ισχύει μέχρι την Παρασκευή 30/11/2012 και ώρα Ελλάδος 23:00 και η νικήτρια θα κερδίσει ένα πακέτο με καλούδια για τις δημιουργίες της, από το Χρυσαλίδα Store!

Μια ματιά στις δημιουργίες της ομάδας του Scrap And Grab για μια νότα έμπνευσης... 



Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου