Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

December's SAG sketch challenge.


τέθηκε από Χρύσα!

Μπήκε ο Δεκέμβρης!!! Χριστούγεννα... γιορτινή διάθεση... στολισμένες βιτρίνες... μυρωδιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες! Εμείς στο Scrap And Grab, μέσα σε αυτό το γιορτινό σκηνικό, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους κι όλες χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!
Συνεχίζουμε με τον επόμενο οδηγό σύνθεσης φωτογραφιών (sketch),  που έχω ετοιμάσει για το μήνα αυτό! Με τον οδηγό αυτό σας προκαλώ να διηγηθείτε με όσο το δυνατό περισσότερα λόγια τις αναμνήσεις ή τις ευχές-ανησυχίες κλπ.. που αντιστοιχούν στη φωτογραφία σας! Ο μήνας ενδείκνυται για έναν πιθανό ετήσιο απολογισμό των συμβάντων της ζωής σας, για το λόγω αυτό κι επιθυμώ να ασχοληθείτε περισσότερο με το journaling! Παράλληλα θέλω να βασιστείτε όσο το δυνατό περισσότερο στον παρακάτω οδηγό! 


Η πρόκληση αυτή ισχύει έως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Το δωράκι για μια νικητήρια συμμετοχή θα είναι ένα κουπόνι αξίας 20€ από το Enjoy Scrapping! Μην ξεχνάτε βέβαια πως συμμετέχοντας σε όλες τις προκλήσεις μας για το μήνα Δεκέμβρη, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να είστε ο/η επίτιμος/η καλεσμένος/η μας για το μήνα Φεβρουάριο, κι αυτό κρύβει πολλά! 

Η δική μου δημιουργία

Σας εύχομαι να περάσετε ένα δημιουργικό Δεκέμβρη!!

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου