Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

December's winners


Κι όπως καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο της συγκεκριμένης ανάρτησης... ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους νικητές των προκλήσεων που έτρεχαν, άλλες από το Νοέμβρη κι άλλες μόλις από τον περασμένο μήνα Δεκέμβρη!

Οι συμμετοχές αρκετές, η δημιουργική σας διάθεση ανεβασμένη και η ομορφιά των έργων σας να εκπέμπει τόση, μα τόση αγάπη! 

Έτσι λοιπόν έχουμε:  

Για την πρόκληση της Νικολέτας "Inspiration challenge", νικήτρια την Χαρά με την εξαιρετική της δημιουργία .... 

Για την πρόκληση της Χρύσας "Sketch challenge", νικήτρια είναι και πάλι η Χαρά με μια πραγματικά υπέροχη φωτογραφική σύνθεση....

ενώ για την κοινή πρόκληση του SAG & SIG "Project challenge" εκ μέρους του SAG νικήτρια για το LO είναι η Ιωάννα με αυτή την γεμάτη νοσταλγία σύνθεση...

και για το Mini Album, η Ερίνα με ένα μίνι γεμάτο παρεΐστικες στιγμές και χρώματα τόσο γλυκά και υπέροχα συνδυασμένα!!!

Μπράβο σας κορίτσια, εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενες και δημιουργικές!!! Και να ξέρετε πως για κάθε αναποδιά υπάρχει μια ευλογία, όταν την ψυχή μας χαρακτηρίζει η καλοσύνη για το συνάνθρωπο!

Να συμπληρώσω εδώ πως καλεσμένη μας για το μήνα Μάρτιο θα είναι η Χαρά η οποία θα λάβει σχετικές πληροφορίες εντός των ημερών! 

Σας φιλώ κι εύχομαι για όλους ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2013!


3 σχόλια:

  1. ουαου!!!! ευχαριστω πολυ!!!!!!! ειδικα για το πρωτο που υπηρχαν και αλλες δημιουργιες !!! ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια!!! πρωτη φορα κερδιζω!!! αχ ειμαι τοσο χαρουμενη !! μου φτιαξατε την μερα!!!!! :) και βεβαια συγχαρητηρια και στην ιωαννα και στην ερινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Euxaristw para polu!!!!
    Xairomai pou sas arese auti mou h sun8esi pragmatika einai friakmeni me polu agapi kai nostalgia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a papaaaaa!!!!!!ntropi mou.....!!!!!
    Bravo sta talantouxa koritsia oi dimiourgies sas einai uperoxes!!!!!
    Kali xronia se olous !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή