Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

January 2013 Guest's challenge


Για το μήνα Ιανουάριο καλεσμένη μας είναι η Αναστασία ή Νατάσσα ή Αστέρω! Πολλά ονόματα για ένα άτομο λέτε ε??? Θα σας απαντήσω πως θα μπορούσαν να θεωρηθούν και λίγα για μια τόσο πολύπλευρη και πολυταλαντούχα προσωπικότητα! Δεν την έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά μόνο μέσα από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, κι έχω να σημειώσω πως ανυπομονώ για τη στιγμή που θα καταφέρω να την γνωρίσω κι από κοντά! 

Η ίδια προσπαθεί να μας πει για τον εαυτό της....

Γεια σας!

Με λένε Νατάσα Τεολόγλου (aka Αναστασία και Asterο στον κυβερνοχώρο) και ζω στην Αθήνα με τα τρία μου γατάκια. Ανακάλυψα τον κόσμο των χειροτεχνιών ουσιαστικά πριν από 2,5 χρόνια. Ξεκίνησα με την δημιουργία καρτών - έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις απλές και παιχνιδιάρικες κάρτες και μου αρέσει να μαθαίνω διαρκώς καινούριες τεχνικές. Με το scrapbooking "κόλλησα" κυρίως με την γέννηση των δύο ανηψιών μου πριν από ένα χρόνο περίπου. Τα αγαπημένα μου θέματα; Μα φυσικά τα ανηψάκια μου, οι γατούλες μου.. και τα επαγγελματικά μου ταξίδια. Το μπλογκ μου είναι το astero-gr.blogspot.com - θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί!



ενώ κάποιοι πιο τυχεροί που τη γνωρίζουν θα πουν...   
  • Katerina Laiopoulou Είναι το καλύτερο κορίτσι και την αγαπώ πολύ! Της αρέσουν οι γάτες, τα ταξίδια, το πλέξιμο! Είναι τρελούτσικη! Κάνει απίστευτες κάρτες και ακόμα πιο απίστευτες συνθέσεις clean and simple! Δεν έχω δει ποτέ της να βάζει λουλούδια και πεταλούδες... και θα ήθελα να τη δω να το κάνει!

  • Erina Katerina Η Αναστασία για μένα είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος!!Γλυκιά με χιούμορ!Εξυπηρετική και πολύ ευγενική!!!!Σου βγάζει απίστευτη οικειότητα από την πρώτη στιγμή που θα την γνωρίσεις!!Με λίγα λόγια είναι υπέροχο κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και αγάπη για όλους!!!!

  • El Cassandra Φιλοξενη, φιλοτιμη, ανοιχτοκαρδη, εχει χιουμορ, ειναι λιγο ντροπαλη( οταν την παινευεις), ατομο εμπιστοσυνης, ωμος(να ακουμπησεις), αυτι, (να ακουσει), γενναιοδωρη, φιλοζωη, και πολλα αλλα.Συμπληρωστε οι υπολοιπες!

  • Giota Giorgaina λατρεία μεγάλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Katerina Hersoniotaki εγω την συναντησα μια φορα......με κερδισε με τον απλο και γλυκο χαρακτηρα της.....ειναι ενα γλυκητατο κοριτσι!<3

  • Eleftheria Dramitinou τι άλλο να πούμε;;; είναι μία γλυκά με υπέροχο χαμόγελο που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!!!! 
  • Christina Ver Συμφωνώ και επαυξάνω!

  • Αλέκα Καλαμάκη Σωμφωνώ σε ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Efi Stamatelli Συμφωνώ σε όλα! Είναι ήσυχη και πολύ εργατική, συνεπής και υπεύθυνη και την αγαπάμε πολύ

  • Μυρσίνη Παναγιωτοπούλου Ήρεμη και δυναμική

  • Christina Diavati εγω δεν την γνωριζω προσωπικα, αλλα απο εδω μεσα εχω καταλαβει οτι ειναι ενας ανθρωπος με ορθη, καθαρη σκεψη, δημιουργικη και ταξιδευει συνεχως. Ενιοτε ξεχναει διαφορα στα αεροδρομια. ΧΑΧΑ

  • Eleni Gratsia Δυναμική, ευαίσθητη, προσγειωμένη, ονειροπόλα ... τα λέει στα ισα, διακριτική ... είναι ενα ισοροποιμένο φοβερό άτομο που σου εμπνέει ζεστασια, χουμορ, αγάπη, και σιγουρια!!!

  • Maria Tsilvidou Απλά την λατρεύω!! 
  • An Geon εγω απλα δεν εχω λόγια...

  • Eleftheria Dramitinou και συν τοις αλλοις ειναι μια τρελοτοξοτίνα!!!!!!!!!! 
  • Maria K. Tsepetzi Agapw polu!!!

  • Irini Liolia Fun gorgeous smile and laugh and wickedly talented!

  • Mirsini Petra τοξοτης ε!!!!για αυτο σε συμπαθησα Αναστασια,οταν την γνωρισα αυτο που ειδα ηταν ενα γλυκο προσωπο και ματακια καθαρα μου εβγαλε μια οικιοτητα σαν να την ηξερα καιρο!!!!

  • Christina Diavati Κι εγώ που είμαι Τοξότης, στην πρώτη συνάντηση βγάζω αντιπάθειες!!!

  • Olga Milwna Το Νατασάκι μας είναι μια γλύκα και όσες καρδούλες κ να βάλω δεν φτάνουν

  • Nektaria Kazakopoulou ωχ.. τώρα το είδα αυτό..
    Τι ετοιμάζει η Χρύσα???
    τα είπατε σχεδόν όλα για αυτό το υπέροχο πλάσμα... που πάντα ανοίγει την καρδιά της... και ότι κάνει το κάνει με την ψυχή της.

  • Αναστασία Νεραϊδόσκονη Εγω μέσα στα μάτια της Νατάσας είδα ένα παιδί!!!!!!! Γλυκιά και ήσυχη ζουζουνα και φυσικά πολύ πολύ ταλαντούχα!!!!

  • Puccarina Ioanna Καλέ εγώ γιατί το είδα τώρα αυτό λοιπόν δεν ξέρω αν προλαβαίνω αλλά έχω πολλά να πώ δηλαδή γράψω: Την Νατάσα όταν την γνώρισα ήταν σαν να την ήξερα χρόνια ολόκληρα η οικειότητα ήρθε αμέσως και αυτό συμβαίνει μια στα χίλια χρόνια!!!! Απο τους πιό άμεσου...Δείτε περισσότερα

Εμείς στην ομάδα του Scrap And Grab την υποδεχόμαστε με αγάπη και την ευχαριστούμε θερμά για τη φιλική της συμμετοχή στην προσπάθειά μας! 

Η Αναστασία μας λοιπόν θα μας προκαλέσει με μια δική της ξεχωριστή πρόκληση, που έχει ως αντικείμενο τις αγαπημένες της κάρτες! 

Έτσι μας προτείνει..... Inspired by..... or Scraplift...

"...η πρόκληση είναι να "αντιγράψουμε" μία κάρτα που μας άρεσε πάρα πολύ από κάποιον άλλο. Μοναδική προϋπόθεση είναι να αναφέρουμε από ποιον την αντιγράψαμε και να δίνουμε και το link με την κάρτα-έμπνευση στην ανάρτηση που θα συμμετέχει στην πρόκληση.
Η κάρτα που έφτιαξα στην φωτογραφία είναι βάση της πανέμορφης κάρτας με τα σπιτάκια που έφτιαξε η Ράνια Κουρτίδου:
Η πρόκληση ισχύει έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Θα υπάρξει μια νικήτρια συμμετοχή που θα κερδίσει πακέτο με καλούδια από το Χρυσαλίδα Store, ενώ αν συμμετέχει σε όλες τις προκλήσεις του μήνα Ιανουαρίου 2013 θα μπει αυτόματα και στη μεγάλη ετήσια κλήρωση του Scrap And Grab! Το δώρο αυτό θα ανακοινωθεί σε επόμενη φάση... τι όλα μονοκοπανιά θα τα πούμε?...!!!!
Περιμένουμε να δούμε τι θα δημιουργήσετε!!!! 

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you! 




2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση...και γω προσωπικά ευχαριστώ την Νατάσα για την τιμή που μου έκανε...Time to play!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraia proklisi ...xmmmm....ti na ftiaskw....????
    H parousiasi tis Natasas katapliktiki!!!!
    Filakiaaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή