Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

January 2013 sketch challenge!


Τέθηκε από Χρύσα.

Καλή Χρονιά σε όλους!!!! Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου, η νέα χρονιά να είναι για όλο τον κόσμο γεμάτη υγεία, χαρά κι ευτυχία.... ενώ για την εδώ παρεούλα των καλλιτεχνών να περιέχει και μια μεγάλη δόση δημιουργικότητας!!!
Η Νέα Χρονιά για το blogοσπιτάκι μας εδώ έχει πολλά πολλά καινούρια αλλά και παλιά παιχνίδια! Θα προτιμήσω όμως να ξεκινήσω με τα γνωστά και να σας φανερώνω σιγά σιγά τα άγνωστα κι άρα νέα, (φαντάζομαι κι ενδιαφέροντα), παιχνιδάκια που έχω στο μυαλό! 
Παρ' όλα αυτά κάθε μήνας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένος σε μια "δημιουργική φύση", μια ή έναν από σας που παίξατε σε προηγούμενες μηνιαίες προκλήσεις μας, μη παραλείποντας καμιά, και που μας θαμπώσατε με τα αριστουργήματά σας!
Η πρόκληση των sketch, ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα σας ανακοινωθούν και οι νέοι μας (πραγματικά αξιόλογοι) χορηγοί!
Δε θα σας πω περισσότερα προς το παρόν... αλλά θα προχωρήσω παρακάτω και θα σας δώσω στοιχεία για την κλασική και καθιερωμένη πρόκληση sketch. Θέλω αυτό το μήνα να παίξετε με τον παρακάτω οδηγό! Ξέρετε εσείς τώρα... παίξτε με όποιο τρόπο σας βολεύει, αρκεί να μπορούμε να δούμε κάτι από το αρχικό σκαρίφιμα! 



Η δημιουργία που θα σας εμπνεύσει για το μήνα αυτό και που είναι βασισμένη στον παραπάνω οδηγό ανήκει στην τιμώμενη καλεσμένη μας Αναστασία ή Αστέρω ή Νατάσσα! Για να την γνωρίσετε καλύτερα διαβάστε στην αντίστοιχη ανάρτηση τι λέει και τι λένε  για εκείνη!

Όχι πείτε μου δεν είναι καταπληκτική?!!!! 

Πάρτε λοιπόν φόρα και μπείτε δυναμικά στο 2013! Η πρόκληση ισχύει έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Θα υπάρξει μια νικήτρια συμμετοχή που θα πάρει δωράκι από τα Χρυσαλίδα Stores, ενώ αν συμμετέχει σε όλες τις προκλήσεις του μήνα Ιανουαρίου 2013 θα μπει αυτόματα και στη μεγάλη ετήσια κλήρωση του Scrap And Grab! Το δώρο αυτό θα ανακοινωθεί σε επόμενη φάση... τι όλα μονοκοπανιά θα τα πούμε?...!!!!


3 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά και απο εδώ Χρύσα! ... το σκέτς φοβερό και η ερμηνεία της Νατάσας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! η φωτογραφία μαγική! Μπράβο σου Νατασάκο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι Αλικάκι κι εγώ έχω ξετρελαθεί... πραγματικά τέλεια σύνθεση!

      Διαγραφή
    2. <3 (αν δεν πιάνει στον blogger, αυτή είναι καρδούλα!!!)

      Διαγραφή