Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

February 2013 card challenge!



όπως ίσως ήδη καταλάβατε αυτό το μήνα εγκαινιάζουμε μια ακόμα κατηγορία προκλήσεων! Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς δημιουργείτε εκτός όλων των άλλων και φανταστικές καρτούλες, έτσι θελήσαμε να επεκτείνουμε την παρεούλα μας! Στην οικογένεια λοιπόν προστέθηκε και η γλυκύτατη (έχω να πω) Νατάσσα, που έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις κάρτες.  Ξεκινήσαμε τη χρονιά μας με αυτή ως επίτιμη καλεσμένη, μας εντυπωσίασε ωστόσο η συνέπειά της και της ζητήσαμε να συνεχίσει να παίζει μαζί μας και να μας προκαλεί! Για ένα εξάμηνο λοιπόν η Νατάσσα θα μας δίνει το ερέθισμα, μέσα από τις εμπνευσμένες προκλήσεις της, να δημιουργούμε κάρτες! Και βάζω και τον ευατό μου μέσα... ναι ναι... θα στρωθώ κι εγώ.... γιατί μου φαίνονται εύκολες αλλά δεν είναι... και πάντα λέω "έλα εντάξει... θα προλάβω να κάνω μια κάρτα" και τελικά πάντα την πατάω... περνάει ο μήνας και τζίφος!!! 

Πάμε λοιπόν να δούμε με τι μας προκαλεί αυτό το μήνα?


Τέθηκε από Νατάσσα! 

Πρόκληση κάρτας Φεβρουαρίου, με θέμα: Φτιάξτε το δικό σας φόντο!

Για τον Φεβρουάριο λοιπόν, θα πρέπει να φτιάξετε μια κάρτα, για την οποία θα έχετε ετοιμάσει οι ίδιες το φόντο (background). Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο, σφραγίδες, μελάνια, die cuts, να λερώσετε τα χέρια σας με mixed media... αλλά προϋπόθεση είναι να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου στην κάρτα κανένα pattern paper!

Πήρα φόρα χτες και έφτιαξα κάποιες κάρτες για έμπνευση. Χρησιμοποίησα επίτηδες την ίδια σφραγίδα, το ίδιο layout και παρόμοια χρώματα, για να φανεί πόσο διαφορετικά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε ανάλογα με την τεχνική που διαλέγουμε:

1. "Tone-on-tone" - καφέ μελάνι σε κραφτ χαρτόνι


2. Άσπρο embossing σε κραφτ χαρτόνι

3. Άσπρο embossing σε μαύρο χαρτόνι


4. Με distress markers και νερό


5. Με άσπρο embossing resist και distress inks

όλες μαζί!


Η προκλήση ισχύει έως Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Η νικήτρια συμμετοχή κερδίζει ένα πακέτο με υλικά για τη δημιουργία καρτών από το Χρυσαλίδα Store! 

Θέλουμε πολύ να δούμε τις υπέροχες δημιουργίες σας κι ανυπομονούμε γι' αυτό!!!


2 σχόλια: