Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

February 2013 sketch challenge!


Τέθηκε από Χρύσα!

Καλό μήνα!!! Φλεβάρης, ο μήνας του έρωτα και του καρναβαλιού, τι συνδυασμός κι αυτός!!! Εμείς παρ' όλα αυτά  είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα πρόκληση βασισμένη σε έναν οδηγό σύνθεσης (sketch). Θα παρατηρήσετε μια μικρή διαφορά στους επόμενους οδηγούς. Τη θέση του τίτλου παίρνει σε κάθε οδηγό, η ονομασία και η διεύθυνση του blog μας. Έτσι στη θέση που θα τα βλέπετε, να ξέρετε πως θα πρέπει να συνδυάσετε τον τίτλο της δημιουργίας σας! Επίσης θα ήθελα να διευκρυνήσω πως δεν είναι απόλυτο να προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα που βλέπετε στους οδηγούς, εκτός κι αν αποτελέσουν έμπνευση για σας ή αν κάποια φορά το ζητήσω ως προϋπόθεση (για εξαιρετικές περιπτώσεις). 

Πάμε λοιπόν! Είμαστε έτοιμοι; Ο οδηγός (sketch) με τον οποίο σας ζητάμε να παίξετε αυτό το μήνα είναι ο παρακάτω!!! Μερικές πινελιές έμπνευσης!!! 

 από την Νικολέττα...Η πρόκληση ισχύει έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Θα υπάρξει μια νικήτρια συμμετοχή που θα πάρει δωράκι από τα Χρυσαλίδα Stores, ενώ αν συμμετέχει σε όλες τις προκλήσεις του μήνα Φεβρουαρίου 2013 (εξαιρείτε η Invitation Challenge -εκτός αν σας έχουμε προσκαλέσει / προκαλέσει), θα μπει αυτόματα και στη μεγάλη ετήσια κλήρωση του Scrap And Grab

 

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου