Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

December's Inspiration challenge


Τέθηκε από Νικολέττα!

Καλημέρα, καλημέρα! Για το μήνα Δεκέμβρη δεν θέλω να συμμετέχετε με φωτογραφική σύνθεση ( LO ) ή κάρτα, αλλά με κατασκευή φτιαγμένη από τα δικά σας χεράκια!
Σας προκαλώ να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή που θα διακοσμήσει το σπίτι σας ή θα αποτελέσει δώρο για κάποιο ξεχωριστό φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο! 
Δεν υπάρχουν χρωματικοί περιορισμοί, μιας και η κάθε κατασκευή θα πρέπει να ταιριάζει με το χώρο για τον οποίο προορίζεται, οπότε αφήστε την δημιουργικότητά ελεύθερη και δώστε μας την ευκαιρία να δούμε το αποτέλεσμα! Σημείωση: Οι κατασκευές που σας δίχνουμε δεν είναι από τα χεράκια μας αλλά οι φωτογραφίες είναι επιλεγμένες από το διαδύκτυο για να σας δώσουν μια έμπνευση, και για το λόγο αυτό επιλέχτηκαν κάποιες που να φαίνεται ο διαδυκτιακός τόπος από τον οποίο προέρχονται. Θεωρούμε πως ο καλλιτέχνης δημιουργός έχει ανάγκη την επιβράβευση και οφείλουμε να του την παρέχουμε σε κάθε ευκαιρία!

Η πρόκληση ισχύει έως την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδος 23:00. Η νικήτρια συμμετοχή θα κερδίσει ένα πακέτο με καλούδια από το Χρυσαλίδα Store.

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου