Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

November's SAG "inspiration" challenge


Αυτό το μήνα η φιλενάδα Νικολέττα θα σας προκαλέσει μέσω μιας κινηματογραφικής ταινίας! Αγαπημένη πραγματικά ταινία της scrapbook-γυναικοπαρέας μας εδώ, αφού την έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές η καθεμιά από μας!
Παράλληλα με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης πρόκλησης, η συγκεκριμένη ταινία θα μπορούσε να αποτελέσει πρόταση, τόσο για σας που την έχετε ήδη παρακολουθήσει, όσο και για σας που για πρώτη φορά θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή μ' αυτή!


Πρόκειται για μια αισιόδοξη, χαρούμενη, γλυκιά ταινία, σαν παραμύθι, που σχετίζετε με τον έρωτα, τη φιλία, το πεπρωμένο, την τύχη... Μικρές στιγμές ευτυχίας, αισιοδοξίας, ελπίδας! Αυτές μας κάνουν να αντιστεκόμαστε και να κοιτάμε μπροστά!
Αυτές οι λέξεις, (όποια ή όποιες θέλετε), μπορούν να μπουν στον τίτλο ή στο journaling της σύνθεσής σας! 
Προεραιτικά ζητείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια ή όλα τα χρώματα της ταινίας, τα οποία κατά βάση ανήκουν στις ομάδες του κόκκινου, πράσινου, κίτρινου, μπλε! 

Κι επειδή κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και κάποιες ίσως να μην προλαβαίνετε να δείτε ή να ξαναδείτε την ταινία, σας προτείνουμε να ακούσετε το soundrack της, να αφεθείτε στη μαγεία του και να εμπνευστείτε απ' αυτό!

Η πρόκληση ισχύει εως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 κι ώρα Ελλάδος 23:00. Η νικήτρια συμμετοχή θα πάρει ως δωράκι ένα πακέτο με διάφορα καλούδια για επόμενες δημιουργίες!

Να θυμάστε πως θέλουμε να διασκεδάσετε  και να αφήσετε  τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
 Remember that we want you to have fun, and let creativity bloom out of you! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου